Jij kunt bepalen wie je online status ziet en in welke ervaring je zit. Afhankelijk van je leeftijd en regio zijn de opties vrienden, vertrouwde vrienden, volgers, gebruikers die je volgt, niemand, of iedereen op Roblox. Houd er rekening mee dat het beperken van bepaalde instellingen ook andere gerelateerde zichtbaarheidsinstellingen kan beperken.
Je zichtbaarheid van je online status instellen
Als je wilt kiezen wie je online status kan zien:
- Ga naar Instellingen
- Op desktop: selecteer het tandwiel pictogram rechtsboven
- Op mobiel: selecteer Meer rechtsonder en selecteer Instellingen (tandwielpictogram)
- Ga naar Privacy & contentbeperkingen
- Ga naar Zichtbaarheid & privéservers
- Ga naar Zichtbaarheid
- Selecteer je gewenste zichtbaarheidsniveau onder Online status. Iedereen buiten je ingestelde voorkeur ziet je als offline op je Roblox-profiel of in hun vriendenlijst
Je zichtbaarheid in de ervaring instellen
Als je wilt kiezen wie de ervaring ziet die je momenteel speelt en wie met je mee kan doen:
- Ga naar Instellingen
- Op desktop: selecteer het tandwiel pictogram rechtsboven
- Op mobiel: selecteer Meer rechtsonder en selecteer Instellingen (tandwielpictogram)
- Ga naar Privacy & contentbeperkingen
- Ga naar Zichtbaarheid & privéservers
- Ga naar Zichtbaarheid
- Selecteer je gewenste zichtbaarheidsniveau onder Huidige ervaring weergeven. Iedereen buiten je ingestelde voorkeur ziet de ervaring die je speelt niet.
Activiteitsupdates delen met vrienden
Jij kunt bepalen of je vrienden updates ontvangen over je recente activiteit in ervaringen door de keuzeschakelaar Activiteitsupdates delen in of uit te schakelen.