U kunt uw account op meerdere manieren beheren. U kunt ervoor kiezen om uw account te deactiveren of te verwijderen.
Een account deactiveren
U kunt uw Roblox-account deactiveren. Deactivering schakelt uw gebruikersaccount uit en verbergt uw profiel. Sommige informatie kan nog steeds zichtbaar zijn voor anderen, zoals items die u op de Marktplaats van Roblox hebt aangeboden. U kunt uw account op elk moment opnieuw activeren door u aan te melden bij Roblox.com.
Om uw gebruikersaccount te deactiveren, gaat u naar uw Roblox-privacyinstellingen en selecteert u de optie Deactiveren onder Accountgegevens, deactiveren & verwijderen.
Een account verwijderen
U kunt ons verzoeken om persoonlijke gegevens die we over u verzamelen of bewaren te verwijderen. Dit kan alleen door uw account te verwijderen. Om uw gebruikersaccount te verwijderen, gaat u naar uw Roblox-privacyinstellingen en selecteert u de optie Verwijderen onder Accountgegevens, deactiveren & verwijderen. Om uw privacy te beschermen, zullen we stappen ondernemen om uw identiteit te verifiëren voordat we uw verzoek inwilligen. U moet een geverifieerd e-mailadres op uw account hebben. U ontvangt aanvullende informatie wanneer er mogelijk problemen zijn met uw verzoek. Als u niet kunt inloggen op uw account of als u hulp nodig hebt bij het verwijderen van uw account, kunt u contact met ons opnemen via het Roblox-klantenserviceformulier.
Roblox evolueert voortdurend om al onze spelers een nog betere ervaring te bieden en we hopen u terug te zien!