Volg deze stappen als je per ongeluk een vriend hebt geblokkeerd of gewoon iemand van je blokkeerlijst moet verwijderen:
- Log in op je account
- Ga naar accountinstellingen
- Browser - Selecteer het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de website
- Mobiele apps - Selecteer het pictogram met de drie puntjes voor Meer
- Selecteer Privacy & leeftijds geschiktheid
- Selecteer Geblokkeerde gebruikers
- Selecteer Deblokkeren naast de geblokkeerde gebruiker
- Selecteer Opslaan
Je kunt geen gebruikers deblokkeren die je ouder heeft geblokkeerd. In plaats daarvan kun je je ouder een verzoek sturen. Selecteer hiervoor Deblokkeren en volg de stappen op het scherm.