Roblox bewaart kopieën van alle geüploade plekken. Dit betekent dat elke keer dat je wijzigingen aanbrengt in een plek en deze publiceert op Roblox, een kopie zonder deze wijzigingen wordt opgeslagen als een eerdere versie. Je kunt op elk moment een van deze oudere versies vinden en ernaar terugkeren. Roblox bewaart automatisch opgeslagen versies van elke plek voor versiebeheer en back-updoeleinden.
Raadpleeg het artikel in de Creator-documentatie Terugkeren naar eerdere versies van een plek voor meer informatie.
Extra hulp
Roblox Developer Hub